<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://hvadbiertaenker.dk

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Hvad bier taenker!: april 2011

torsdag den 28. april 2011

I'M LÅÅÅVING IT!!







JEG ER FÆRDIIIIIG!!!!


Tasken, som jeg har gået og syslet med i et stykke tid, er endelig blevet færdig, og jeg er bare så skidehamrende super stolt, for hvor er den blevet FEEEED!


Stort rum til bog, magasin, strikketøj og drikkelse. To mindre med klap til mobil, pung og diverse. Lukning med lædersnøre og træperler og naturligvis læderrem i den helt rigtige "jegslaskerikkepånumsen" længde.


Kæft hvor er jeg stolt... Jeg siger det igen STOLT STOLT STOLT!



SOMMER... Her kommer jeg med min nye taske - pas på:)

Etiketter: , , , , , ,

onsdag den 27. april 2011

DUMBKOPF!!!



Lazy Daisy cardigan er færdig, og den er blød, lækker og ALT FOR LILLE!!!!
Den erfarne superstrikker her har strikket på en halv pind for lille, og nu er der bare slet ikke plads til en rund propmave i... Altså siger jeg bare! Dumbkopf!


Godt man hurtigt kan slå op til en ny, denne gang i mere afdæmpede farver og i ren bomuld, som vil gøre sig godt i den kommende sommervarme. De ligner næsten små smørblomster, og med en lysegul buksedragt under, skal den nok blive fin!


Cardiganen er ret nem at strikke, og når daisy'erne først ligger i hånden, går det fort derudaf. Jeg synes ikke, at den var en fornøjelse at strikke - lidt kedelig måske - og så er raglan nedefra ikke min fortrukne. Ikke desto mindre er resultatet fint med meget lidt montering...


Og det kan vi godt lide:)


Jeg har allerede planer om en til. I rosa, brun, mint og sennep. Jeg har ladet mig kraftigt inspirere (læs: tyvstjålet) søde Annes blogfarver, for de er bare så fine sammen. Måske skulle man bestille til sådan en her også?


Men nu skal jeg jo lige være færdig med nummer to først... Eller altså næsten færdig...

Etiketter: , , , , ,

mandag den 25. april 2011

Ud i det blå











Vi har nydt den sidste påskefridag i Gilleleje med solskinshat, strandtur, græsplæne, is og udsalg... Gid vi kunne blive i nydningen lidt endnu!

Etiketter: , , , ,

søndag den 24. april 2011

påskeFRI








Søndag, solskin, tæpper, lun hund og legende barn...

Kan det blive bedre??

Glædelig påskesøndag


Etiketter: , , ,

onsdag den 20. april 2011

Jakke til salg!





Fin quiltet jakke i grøn og turkis pepper, kanter i Liberty jeg ikke kender navnet på og grønt bomulds foer. Jeg har desværre fået syet den en kende for stor, så istedet for at havne i skabet til efteråret, kan en anden prinsesse måske få glæde af den.

Jakken har følgende mål:

Bryst: 36 cm (x2)

Længde midt bag: 36 cm

Ærmelængde: regulér bar, da den er syet til at have opsmøg.


Prisen er 450 kr - send mig en mail, hvis du er interesseret:)







Etiketter: , , , ,

tirsdag den 19. april 2011

Hvad blev der egentlig af Laks???



Altså den der ikke helt lyserød og ikke helt orange farve, som alle os børn af 80'erne elsker at hade, og som JEG ihvertfald havde svoret, at den aldrig ville komme ind for min dør igen!?

Den er kommet snigende er den. Snigende som en ninja i snedige forklædninger som Melon, neonpink, tekno orange og koral farvet.


Tomato Tomato - den er altså stadig laksefarvet!


Jeg hylder den idag, og går fuld throttle og blander den med lilla hyacint og tulipaner. Duran Duran kører i radioen, og jeg danser rundt og skråler...


Kan I have en dejlig (80'er) dag:o)




Etiketter: ,

mandag den 18. april 2011

Mississippi Mud Pie

Prøv lige at se den her!

Oreo's bund, bagt chokolade mousse og chokoladebudding... NAM

Den skal jeg lave.... Bare fordi!

Etiketter: , , ,

fredag den 15. april 2011

Lazy friday


Jeg har ufrivilligt fri idag. Ufriviligt som i plaget af knasende og larmende mellemøresbetændelse, som niver og bider - øv det er træls!

Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget, og mellem niv og bid, fejler hænderne jo ikke noget, så der er rig mulighed for at sysle dagen væk.

Jeg har fanget mig en solstråle i sofaen, og slået Pickles Lazy Daisy baby cardigan op på pindende. Jeg strikker i Pickles eget Cashmerino, og jeg er overrasket over, at det er så lækkert til prisen. Det er en fornøjelse at strikke i, og farverne er flotte.

Herhjemme er koldskålssæsonen startet for længst, og idag er den fyldt med friske jordbær, bananer og kammerjunker. Mums!


Rigtig god weekend


Etiketter: , , ,

onsdag den 13. april 2011

Labre Longjohns

Sommerbukser til prop i longjohn model, med sidelommer, smalle ben og elastik i taljen. De er baggy på den helt rigtige måde.

Jeg ELSKER dem - SÅ fed model!


Mønsteret er fra Altomhåndarbejdes SYmagasin i denne måned og stoffet er Alexander Henry's butterfly print


Next up: Quiltet forårsjakke og så et par stykker mere af ovenstående:)


Hav en skøn dag!

Etiketter: , , , , ,

mandag den 11. april 2011

Tænk at man kan finde....

En filtkuglekæde i storformat til at pynte på sommerens strik

En fedtfri blåbærkage til små skatte

Fine førstehjælps frøkner


... OG orden i sagerne under samme tag!

Der er nu noget særligt over et besøg i Søstrene Grene.

Etiketter: , ,

søndag den 10. april 2011

Lykke til Karla


Quiltet jakke til kusine Karlas 2 års fødselsdag, som vi fejrede igår. Mønsteret er Elsebeth Gynthers, som jeg har forlænget med 2,5 cm.


Prop skulle også være fin i vest fra samme dame. Syet i Martina, som er total yndlingsprint lige nu! Købt på Ebay til 225 kr for 2,5 meter.


Idag skal jeg bruge tid på mit bidrag til Operation påskeglad. Jeg er sikker på, at der sidder en spændt påskehøne et sted derude, så jeg må hellere gøre mig umage.


Hav en god søndag :)

Etiketter: , , , ,

tirsdag den 5. april 2011

DIY Uglen Ulrik


Ulrik er en lækker ugle. Gulerodsnæse, stribet tøj og flaksende vinger. Han måler 27 cm høj, og er altid klar på en krammer. Han har fulgt mig et stykke tid nu, men jeg tror, at han er klar til at søge nye jagtmarker, og måske endda hjemme hos dig?


Du må masseproducere, importere, videresælge og eksportere alt det, du vil. Du må blot IKKE sælge opskriften videre. Den er til fri distribution.


Klik på fanen "Free Patterns" og find linket til opskriften.

Jeg bliver glad, hvis du linker til mig, når du henter opskriften, så Ulrik (eller Ulla) kan komme vidt omkring. Brug gerne et af billederne herover.


Har du hæklet en Ulrik eller Helge??

Smid gerne en kommentar, hvis du har lagt billeder på din blog.


Etiketter:

Almas vest





Jeg har fundet en vest frem af gemmerne, som jeg næsten havde glemt. Den er syet på en børnetøjsworkshop hos Marapytta helt tilbage i november, men den er først kommet på idag.

Heldigvis passer den på en prik, og prop er tilfreds med at have den på...


Den unge dame er også meget tilfreds med at lege model, for da hun opdagede, at mor havde kameraet i hånden, blev der straks hujet og klappet... Skønt!


Hav en god tirsdag!

Etiketter: , , ,

lørdag den 2. april 2011

Brug, hvad du har!

Jeg er hoppet med på Barbaras udfordring om at "Bruge hvad jeg har" hele april måned.

Dvs. at der hverken må købes kantebånd, knapper, tråd eller stof...

(godt jeg nåede at bestille fra shaukat igår!)

Jeg synes, at det er en super god reminder, for jeg er noget af en samler, og på hylderne ligger masser af lækkert, som er indkøbt til mere end bare at pynte.


Og så er det jo ikke skidt at få ryddet lidt ud, så der kan blive plads til nyt!


Skal du også være med?

Etiketter: , , , , ,

fredag den 1. april 2011

Ny model søges..!

Jeg eeeeeeelsker min lækre Coffer Bag i stilet cognacfarvet ruskind og læderkanter, men den siger lissom bare ikke rigtig forår for mig....

Måske er det fordi, jeg har fået en ting for blomster - eller måske trænger jeg bare til fornyelse - ihvertfald har jeg brugt det meste af ugen på at tegne, regne, quilte og sy....

Jeg er så tilfreds med det foreløbige resultat, og hvis du kan se bort fra gardin blomsterne, og forestille dig en lækker liberty, hanefjed eller stjerneprint, så ser det da meget lovende ud, ikke?

God weekend allesammen:)

Etiketter: , , , ,